سلام به دوستان خوبمممم .

انشالله که خوبِ خوب باشین شاد

در این پست می خوام یک بازی ترسناک بهتون معرفی کنم ( البته زیادم ترسناک نیست. )

نکته : لطفا به محدودیت سنی بازی توجه کنین و بعد اقدام به دانلود بازی کنین ( البته اگه محدودیت سنی و اینا براتون مهمه چشمک )

خب ، اسم این بازی ترسناک Granny هست که ترجمش به فارسی ( مامان بزرگ ) می شه ، این بازی توسط استودیوی DVloper برای اندروید و هم برای Pc در سال 2017 منتشر شده ( البته فکر نکنم برای پی سیشو این استودیو ساخته باشه بازنده )

داستان بازی :

در این بازی شما در خونه یک مامان بزرگ شیطانی هستین که فقط 5 روز مهلت دارین تا از خونش فرار کنین ، و باید مراقبت باشین تا در حین انجام عملیاتِ فرار ، سر و صدا نکنین ( وسیله ها رو روی زمین نندازین ) تا مامان بزرگ به سمت شما نیاد ، چون اگه مامان بزرگ به سمتتون بیاد ، با چوب دستیش به سر شما ضربه می زنه و اینجوری یک روز از 5‌ روز مهلت فرار از خونه مامان بزرگ شیطانی کم می شه ( اگه 5 روز مهلت شما تموم شه ، Game over می شین ) راستی اگر هم یک وقت مامان بزرگ شما رو دید می تونین توی کمد یا زیر تختش قایم بشین

این بازی یک قسمت دیگه هم داره که تو قسمت جدید ، بابابزرگ هم به این بازی اضافه می شه ( یعنی هم بابابزرگ و هم مامان بزرگ تو بازی هستن )

خب

حالا اگه می خواین این بازی رو دانلود کنین ، پیشنهاد من اینه که این بازی رو از سایت فارسروید دانلود کنین ( چون سایت خیلی خوبی هست و خودمم قبلا این بازی رو از اونجا دانلودش کردم )

لینک

دانلود بازی Granny از سایت فارسروید

اگر هم می خواین این بازی رو بر روی پی سیتون نصب کنین ، سایتای مختلفی هستن که می تونین از اونجا بازی رو دانلود کنین ( چون من برای پی سیشو نصب نکردم نمی دونم کدوم سایت خوب هست )

پ.ن : به نظرم بازیشو نصب کنین ، بازی خوب و جالبی هست

پ.ن 2 : من نتونستم بازیشو با حضور گرنی و گرندپا ( بابابزرگ ) تموم کنم چون واقعا سخت بود‌ ولی تونستم بدون حضور اونا بازی رو تموم کنم ( یک گزینه ای تو تنظیمات بازی هست که اگه انتخابش کنین گرنی و گرندپا دیگه تو خونه نیستن )

معرفی بازی ترسناک Granny ، هم برای Pc هم برای اندروید

آموزش تنظیم و سیو کردن زیرنویس در برنامه کام پلیر ( KMPlayer )

8 تا آهنگ آرامش بخش کلاسیک

بازی ,، ,هم ,کنین ,رو ,مامان ,این بازی ,مامان بزرگ ,بازی رو ,کنین ، ,بازی ترسناک ,بازی ترسناک granny

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جوونه مینی مینی فن فیکشن تهجین فروشگاه رسا فایل رویای سفر شد آنچه شد تولید کننده انواع دستگاه خود پرداز گنابادگردی تا زنده ایم _ رزمنده ایم مسیر مشخص